Így finanszírozza hálózatbiztonsági beruházásait

A biztonság nem tűr halasztást. A koronavírus-járvány, illetve az ennek következtében kialakuló gazdasági visszaesés hatására sok cég törölte, vagy későbbre halasztotta beruházásait. A kiberbűnözés azonban a járvány alatt sem lassul, nem szünetel. A hálózatbiztonsági beruházások nem tolhatók át 2021-re, hiszen a nem megfelelően védett hálózatokon keresztül végzetes támadások érhetik cégét. Ugyanígy nem napolhatók el a cég számára alapvető informatikai beruházások sem. 

A HRP munkatársai felismerték, megértették a fenti problémát, és megoldásként egy speciális konstrukciót dolgoztak ki.

IT beruházás helyett bérlés

A mai, nehéz gazdasági helyzetben is létezik megoldás. Nem kell cégének beruháznia, ha a hálózatbiztonság erősítéséhez, vagy más IT feladatokhoz új eszközökre van szüksége. A HRP informatikai kínálatából választva, bérleti konstrukcióban, kedvező feltételekkel juthat a legkorszerűbb eszközökhöz. 

Bár a konstrukció alapja a bérlés, cége végül mégis saját eszközökhöz jut: a futamidő (igényektől függően 1-2 vagy 3 év) végén az eszköz 1000 Ft maradványérték kiszámlázása után cége tulajdonába kerül.

Megoldásunk előnyös viszonteladók részére is, hiszen a bérelt eszközöket – albérlői konstrukciót alkalmazva – továbbadhatják a végfelhasználóiknak is.

Fizetés óriási könnyítésekkel

Megértjük, hogy a jelenlegi, nehéz helyzetben kevesen mernek nagyobb beruházásokba vágni. Ezek elmaradása azonban alááshatja üzlete későbbi sikerét. A HRP bérleti konstrukciója ezt a konfliktust oldja fel. Vállalkozása rendkívül alacsony, 10%-os kezdőtőke mellett azonnal hozzájut a szükséges IT eszközökhöz.

A 2 – 100 millió forint értékű eszközöket egy gyorsított hitelbírálat után, rövid idő alatt birtokba veheti. A törlesztési rendszer kialakításakor a HRP törekedett rá, hogy a kezdeti időszakban minimalizálja a vállalkozások terheit, ezért a fizetés negyedévente történik és úgynevezett “farsúlyos” teljesítés lett kialakítva. Ennek értelmében a futamidő alatt végig, csak kisebb, egyenlő nagyságú részösszegeket kell fizetnie, és csak az utolsó bérleti díj lesz magasabb – a választott futamidőtől függő mértékében.  Ez a konstrukció segít költségei menedzselésében, hisz nagyobb összegeket fizetnie csak azután kell, ha már vállalkozása megerősödött.

Sőt, ez még nem minden: a beruházások bonyolult és sok feltételhez szabott amortizációjával szemben a negyedéves bérleti díjak 100 százalékban elszámolhatók költségként, ráadásul cége a bérlelt eszközök ára és a bérleti díj után is visszaigényelheti az ÁFA-t!

Egyszerű szabályok - gyors szerződéskötés

Szeretne élni a felkínált bérleti konstrukcióval? Ne aggódjon, nem kell hosszadalmas szerződéskötési folyamaton átesnie.

akkor várhatólag megfelel a szerződési feltételeknek. A szerződéskötés is egyszerű, még személyes jelenlét sem szükséges hozzá. Amennyiben rendelkezik elektronikusan hitelesített aláírással, a szerződést az Ügyfélkapun keresztül is megkötheti. 

Összegzés

Hálózatbiztonsági és IT beruházásai elhalasztása helyett kedvező, 1-3 éves bérleti konstrukció segítségével szerezheti be a vállalkozása számára nélkülözhetetlen eszközöket. A kedvező fizetési feltételek és a kiszámítható havidíj biztosítják, hogy cége működése a válságos időkben is tervezhető legyen.

Legutóbbi híreink

Böngésszen biztonságosan a FortiClient VPN segítségével!

Videó lejátszása
28 január
Regisztráljon most!

Fortinet – NSE 3 tréningmodul – Webinár

Online

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.