Fortinet Workshop II. 2019Q2

Fortinet Workshop II. FortiClient - integrált végpontvédelem

Időpont:

2019. április 12.
09:00 - 14:00-ig

Helyszín:

HRP Oktatóterem
1033 Budapest, Huszti út 34

Szervező

HRP Europe Kft.

Szeretettel meghívjuk 2019.04.12-én Fortinet Workshopunk II. alkalmára!

Újabb érdekes témával jövünk! – Következő eseményünkön az integrált végpontvédelemről tartunk műhelynapot!

FortiClient – integrált végpontvédelem v6.0

 

A végpontok a leggyakoribb támadási felületek és a legsérülékenyebb támadási célpontok. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a malware támadások 30%-a, a hálózati végpontokon történik. A FortiClient megerősíti a végpontok védelmét, integrált átláthatósággal, állandó felügyelettel és proaktív védelemmel.

 

A végponti kockázatok felfedezése, monitorozása és a sebezhetőségek kiértékelésének képessége lehetőséget ad a leghatékonyabb végpontvédelem megvalósítására, a kockázatok mérséklésére és a kárkitettség csökkentésére. A FortiClient proaktív védelmet biztosít a fejlettebb támadások ellen is. A Security Fabric szoros integrációjával lehetőséget teremt a fenyegetések és a támadások szabály-alapú automatikus kezelésére.

 

A FortiClient azonban több, mint egy fejlett végpontvédelmi megoldás. A beépített felügyelete, három alap modult tartalmaz: a Fabric Agent modul a Security Fabric kapcsolathoz, végpontvédelmi modul, valamint a biztonságos távoli elérés modul. A Fabric Agent modul megosztja a végpont telemetriát a Security Fabrikkal és biztosítja a végpont teljes átláthatóságát, megfelelőségi felügyeletet és a sebezhetőségek kezelését.

Fejlett végponti védelmet biztosít, minta alapú védelem a malware-k ellen, viselkedés alapú vizsgálatok a behatolások megelőzésére, webszűrésre, valamint alkalmazás szintű tűzfal megoldás. A FortiClient rendelkezik a FortiSandbox integrációval, így lehetővé teszi a nulladik napi támadások és egyedi malware-k elleni védekezést. A FortiClient biztonságos távoli hozzáférést biztosít VPN-nel, single-sign-on és kétfaktoros hitelesítésen keresztül növeli a biztonságot.

Jöjjön el, és tudjon meg többet a workshop során, amelyen gyakorlati feladatokon keresztül mutatja be a FortiClient EMS végpont ellenőrzést vegyes (Windows & Linux) környezetben is!

A bevezető előadás után betekintést nyerhet, hogyan működtethető a FortiClient EMS a Fortinet Security Fabric integrálásával a kritikus adatok védelme érdekében.

Parkolás: FixDirect Kft. előtti murvás parkolóban díjmentesen.

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-40F eszköz

FortiGate-70F eszköz

FortiGate-70F eszköz

FortiGate-100F eszköz

FortiGate-200F eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.