Esettanulmányok

A Fortinet a legnagyobb elemzőcégek (Gartner, IDC, Forester) szerint is kiemelkedő, átfogó védelmét biztosít.
Fedezze fel esettanulmányainkon keresztül, hogy miért választják a kis- és nagyvállalatok egyaránt a Fortinet megoldásait.

Panasonics - Avionics

A Panasonic Avionics a világ három legnagyobb repülőgépgyártójának készít repülésközbeni szórakoztatórendszereket már több mint 17 éve. Ezen rendszerek átfogó védelmére a Fortinet megoldásait használják.

Lyoness

A Lyoness online kereskedelmi platformja a Fortinet nyújtotta maximális biztonságra támaszkodik. A több mint 40 országban jelenlévő vállalat így biztonságos internetes szolgáltatásokat nyújthat a munkavállalók, a partnerek és a tagok részére is.

Westminster School

London egyik legkiemelkedőbb iskolájában is Fortinet Fortigate következő generációs tűzfal szavatolja a hálózat sérthetetlenségét, míg a hálózati riportok készítéséért FortiAnalyzer felel.

Gemü

A Gemü a Fortinet ipari gyártásban jeleskedő partnere. A több mint 50 országra kiterjedő kereskedelmi hálózata nem csupán FortiGatekre támaszkodik, hanem FortiMail-VM, FortiWeb-VM, FortiSandbox, FortiAP, és FortiWifi eszközökkel használják ki a Fortinet Security Fabricben rejlő hatalmas potenciált.

Steelcase

A bútorgyártó cég által telepített Fortinet megoldások széles spektruma egyesül a Fortinet Security Fabric-ben. A keretrendszer a Steelcase a belső hálózati infrastruktúrájának, és a felhőben működtetett e-kereskedelmi rendszerének biztonságáról is gondoskodik.

Food Service Company

A Fortinet az élelmiszeripari óriásvállalat globális rendszerét reformálta, és tette azt biztonságossá. Az alkalmazott FortiGate Enterprise tűzfalak és a Microsoft Azure felhőszolgáltatása minden vállalati igényt kielégítenek.

The Langham - Melbourne

A melbourni hotel, hogy szavatolni tudja vendégei maximális kényelmét és biztonságát, a Fortinet megoldásait használja épületeiben vezetéknélküli internetszolgáltatás biztosítására.

National Benefit Services

A pénzügyi szolgáltató által telepített Fortinet megoldások kompromisszummentes felderítő és megelőző eszközöket biztosítanak, emellett drasztikusan csökkentik az adatvesztés kockázatát.

Shared Services Canada

Kanada kormánya a Fortinet nagyteljesítményű és könnyen bővíthető hálózatbiztonsági megoldásait választotta, hogy több mint 100 kormányzati szervnél és ügynökségnél biztosíthassa a rendszerek integritását.

Consolidated Communications

A telekommunikációs cég több százezer ügyfelének személyes adatainak védelmét a Fortinet FortiGate, FortiManager, FortiAuthenticatior és FortiADC eszközeik segítik.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.