Esettanulmányok

A Fortinet a legnagyobb elemzőcégek (Gartner, IDC, Forester) szerint is kiemelkedő, átfogó védelmét biztosít.
Fedezze fel esettanulmányainkon keresztül, hogy miért választják a kis- és nagyvállalatok egyaránt a Fortinet megoldásait.

Panasonics - Avionics

A Panasonic Avionics a világ három legnagyobb repülőgépgyártójának készít repülésközbeni szórakoztatórendszereket már több mint 17 éve. Ezen rendszerek átfogó védelmére a Fortinet megoldásait használják.

Lyoness

A Lyoness online kereskedelmi platformja a Fortinet nyújtotta maximális biztonságra támaszkodik. A több mint 40 országban jelenlévő vállalat így biztonságos internetes szolgáltatásokat nyújthat a munkavállalók, a partnerek és a tagok részére is.

Westminster School

London egyik legkiemelkedőbb iskolájában is Fortinet Fortigate következő generációs tűzfal szavatolja a hálózat sérthetetlenségét, míg a hálózati riportok készítéséért FortiAnalyzer felel.

Gemü

A Gemü a Fortinet ipari gyártásban jeleskedő partnere. A több mint 50 országra kiterjedő kereskedelmi hálózata nem csupán FortiGatekre támaszkodik, hanem FortiMail-VM, FortiWeb-VM, FortiSandbox, FortiAP, és FortiWifi eszközökkel használják ki a Fortinet Security Fabricben rejlő hatalmas potenciált.

Steelcase

A bútorgyártó cég által telepített Fortinet megoldások széles spektruma egyesül a Fortinet Security Fabric-ben. A keretrendszer a Steelcase a belső hálózati infrastruktúrájának, és a felhőben működtetett e-kereskedelmi rendszerének biztonságáról is gondoskodik.

Food Service Company

A Fortinet az élelmiszeripari óriásvállalat globális rendszerét reformálta, és tette azt biztonságossá. Az alkalmazott FortiGate Enterprise tűzfalak és a Microsoft Azure felhőszolgáltatása minden vállalati igényt kielégítenek.

The Langham - Melbourne

A melbourni hotel, hogy szavatolni tudja vendégei maximális kényelmét és biztonságát, a Fortinet megoldásait használja épületeiben vezetéknélküli internetszolgáltatás biztosítására.

National Benefit Services

A pénzügyi szolgáltató által telepített Fortinet megoldások kompromisszummentes felderítő és megelőző eszközöket biztosítanak, emellett drasztikusan csökkentik az adatvesztés kockázatát.

Shared Services Canada

Kanada kormánya a Fortinet nagyteljesítményű és könnyen bővíthető hálózatbiztonsági megoldásait választotta, hogy több mint 100 kormányzati szervnél és ügynökségnél biztosíthassa a rendszerek integritását.

Consolidated Communications

A telekommunikációs cég több százezer ügyfelének személyes adatainak védelmét a Fortinet FortiGate, FortiManager, FortiAuthenticatior és FortiADC eszközeik segítik.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-30E eszköz

FortiGate-60E eszköz

FortiGate-100E eszköz

FortiGate-200E eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.