Enterprise Fortinet termékek

Teljesen integrált, végponttól végpontig terjedő Fortinet hálózatbiztonsági megoldások, mellyel kritikus adatait és teljes vállalati infrastruktúráját biztonságban tudhatja.

Fedezze fel a Fortinet
közép- és nagyvállalati termékeit!

Hálózatvédelem - Network Security

Fortinet tűzfal FortiGate hálózatbiztonság

Következő generációs tűzfalak - Next-Generation Firewalls

A FortiGate, mely több mint egy egyszerű tűzfal, méltán a Fortinet zászlóshajójaként híresült el. Az eszközben rejlő, a Fortinet által kifejezetten hálózatbiztonsági célokra fejlesztett, nagyteljesítményű processzorok (SPU) a kompromisszummentes védelem magját alkotják.

Ezt védelmet egészítik ki a FortiGuard Labs mérnökei és kutatói azáltal, hogy valósidejű biztonsági frissítésekkel és fenyegetettségi információkkal látják el a Fortinet eszközeit. Az eszköz lelke a FortiOS: azon rendszer, mely átlátható, egységes, intuitív felületet és könnyebb ellenőrizhetőséget biztosít a támadások elhárítása érdekében.

A FortiGate olyan következő generációs tűzfal (NGFW), mely különböző kivitelben is elérhető: a belépőszintű megoldásoktól egészen a high-end kivitelig számos variáció áll rendelkezésre. Választhat fizikai, virtuális, vagy felhőalapon működő FortiGatet is.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiGate megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet Secure SD-WAN hálózatbiztonság

Biztonságos SD-WAN - Secure SD-WAN

Míg a hagyományos WAN kapcsolatok jellemzően irodákban, adatközpontokban biztosították az eszközök kapcsolódását, modern világunkban, ahol a privát és publikus felhő felhasználás szárnyal, és egyre nagyobb teret hódít magának a „szoftver, mint szolgáltatás” (SaaS) üzleti modell, új megvilágításba helyezte a hálózatbiztonság kihívásait.

A biztonságos, szoftver alapú, nagykiterjedésű hálózatok kezelésére alkalmas megoldás (Secure SD-WAN) segítségével a vállalatok csökkenthetik hálózati költségeiket és optimalizálhatják azok hatékonyságát, anélkül, hogy a biztonság csorbát szenvedne. A Fortinet FortiGate következő generációs tűzfalak kiemelkedő teljesítményű beépített SD-WAN funkcióval rendelkeznek.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb SD-WAN megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet IPS hálózatbiztonság

Behatolás megelőző rendszer - IPS

A behatolás megelőző rendszerek napjaink kifinomult támadásai ellen nélkülözhetetlenek. Akár a Fortinet FortiGate következő generációs tűzfalának behatolást megelőző rendszeréről, akár a különálló egységként is elérhető FortiGate IPS-ről van szó, a piac legnagyobb teljesítményű biztonsági megoldásairól beszélhetünk. A kiberbűnözők megállításának kulcslépése, hogy a hálózati forgalmat automata rendszer segítségével monitorozzuk, naplózzuk és a gyanús hálózati aktivitást blokkoljuk.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb IPS megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet CryptoVPN Titkosított VPN kapcsolat hálózatbiztonság

Titkosított VPN kapcsolat - Crypto VPN

A privát és publikus felhőfelhasználás korában a nagysebességű, biztonságos adatátvitel nélkülözhetetlenné vált. A vállalatok folyamatosan átalakítják üzleti modelljeiket, és a termékek helyett inkább szolgáltatásokat értékesítenek. Az online szolgáltatásoknak bárhol és bármikor elérhetőnek kell lenniük, hogy ne kerüljön az adott cég versenyhátrányba.

Ez a vállalati transzformáció viszont számtalan veszélyt rejt magában, és a kiberbűnözők eljuthatnak a bizalmas adatokhoz a hálózatbiztonság pajzsán hagyott réseken keresztül. A Fortinet könnyedén bővíthető, nagyteljesítményű titkosított VPN kapcsolatot biztosít, mellyel az adatátvitel és a hálózati kapcsolódás még sohasem volt ilyen biztonságos.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb Crypto VPN megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet secure gateway hálózatbiztonság

Webátjáró-védelem - Secure Web Gateway

Az SSL (Secure Socket Layer) protokollt szerencsére egyre több weboldal használja, ami a kommunikáló felek közötti titkosításért és hitelesítésért felel. A modern böngészők egyértelműen jelzik, hogy melyik oldalon történik biztonságos kommunikáció. Ezzel azonban hamis biztonságérzetbe ringathatjuk magunkban, hisz a vizsgálatok szerint a rosszindulatú oldalak legalább 40%-a szintén titkosítást használ.

A Fortinet Fortigate tűzfalainak biztonságos webátjáró-védelme URL-szűrést és nagysebességű SSL-ellenőrzést hajt végre. Teljeskörű átláthatóságot és biztonságot szavatol minden vállalkozás internetes forgalmának.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb webátjáró-védelmet válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet analitika menedzsment megoldások FortiAnalyzer FortiManager hálózatbiztonság

Menedzsment és Analitika - Management & Analytics

A vállalatok hálózatbiztonsági infrastruktúrája a legtöbb esetben rendkívül diverz, és számos gyártó termékeit tartalmazza. A szakembereknek, rendszergazdáknak gyakran esélyük sincs átlátni egy ilyen bonyolult hálózatot, ami potenciális kiberfenyegetettséget jelent, hisz számtalan rés tátonghat védelmünkön.

A Fortinet menedzsment (FortiManager) és analitikai megoldásai (FortiAnalyzer) rendkívüli biztonságot nyújtanak, átláthatóvá teszik a hálózatunkat. Az adatok elemzésével és a mesterséges intelligencia támogatta automatizmusok segítségével hamarabb észlelhetjük a potenciális fenyegetettségeket és a működési anomáliákat. Ezen megoldások hatalmas előnye, hogy képesek más hálózatbiztonsági gyártók termékeivel is együttműködni.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb menedzsment /analatikai megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Biztonságos hozzáférés - Secure Access

Fortinet Access Management - FortiToken, FortiAuthenticator

Identitás és hozzáférés-kezelés - Identity and Access Management

Az elemzések szerint a sikeres kibertámadások és adatlopások jelentős része a felhasználói fiókok kompromittálásával mennek végbe. A biztonságos hálózati hitelesítés és a hozzáférések megfelelő kezelése kulcsfontosságú a hatékony védelem kialakításában.

A FortiAuthenticator központosított hitelesítési szolgáltatást nyújt a Fortinet Security Fabric minden eszközének. Támogatja a biztonságos egyszeri bejelentkezési módszert (SSO), emellett fejlett tanúsítvány- és vendégkezelési protokollokkal rendelkezik. A FortiToken a kétfaktoros hitelesítéssel tesz biztonsággá minden beléptetést. Együttes használatukkal bizalmas adatainkat biztonságban tudhatjuk.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb Secure Access megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet Secure Wireless hálózatbiztonság

Vezetéknélküli kapcsolatok védeleme - Wireless Security

A hálózatok legkönnyebben kompromittálható, és legnehezebben védhető pontja a vezetéknélküli hálózati kapcsolatok. A nagyvállalatoknak rengeteg hálózati hozzáférési pontot (AP) kell menedzselniük, hogy a munkavállalók százainak, ezreinek és a vendégek részére kifogástalan internetkapcsolatot tudjanak biztosítani. Mivel a szituáció számtalan kihívást rejt magában, a Fortinet az infrastruktúránk komplexitásától függően 3 lehetőséget is biztosít számunkra a hálózati kapcsolataink menedzselésében:

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb Wireless Security megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet Switching FortiSwitch hálózatbiztonság

Vezetékes hálózati kapcsolatok - Switching

Beszéljünk a legkisebb irodákról, vagy akár a legnagyobb adatközpontokról, a legtöbb helyen még mindig vezetéken keresztül kapcsolódnak a hálózatra, annak számtalan előnye miatt. A vezetékes hálózati kapcsolatok megosztására és menedzselésére a Fortinet a FortiSwitch-et kínálja, mely könnyedén bővíthető, egyszerűen kezelhető, és a Fortinet Security Fabric más eszközeivel összhangban képes működni, de akár önmagában is használható. A kapcsolódható eszközök számától és az elérhető maximális hálózati sebességtől függően számos variánsa elérhető.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb switching megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Eszköz/ Végpontvédelem - Endpoint and Device Protection

Fortinet Endpoint protection végpontvédelem FortiClient

Végpontvédelem - Endpoint Protection

A végpontok közkedvelt célpontjai a kiberbűnözőknek: a legfrissebb adatok szerint a támadások közel harmada a végpontokat célzó malwarek segítségével megy végbe. A FortiClient több mint egy hagyományos végpontvédelmi megoldás: a védelmi eszközök garmadája védi azon eszközöket, melyeken ez fut. A FortiClient átfogó, proaktív védelmet biztosít a szofisztikált támadások ellen, miközben egyetlen könnyen átlátható felület segítségével könnyedén menedzselhető.

A FortiClient a Fortinet Security Fabric részét képezve együttműködik a keretrendszer többi eszközévél, emellett más (Fabric-Ready) gyártó termékeivel is kompatibilis. A FortiClient emellett minta alapú anti-malware megoldásként, web-szűrőként és alkalmazástűzfalként is a végpont kompromisszummentes védelmét szolgálja. A FortiClient natívan támogatja a FortiSandbox-ot (biztonságos futtatókörnyezet), így hatékony védelmet biztosít a nulladik napi sérülékenységeket kihasználó támadások és az egyedi, kártékony programok ellen is. A FortiClient biztonságos távoli hozzáférést biztosít VPN-nel, illetve single-sign-on és kétfaktoros hitelesítésen keresztül növeli a biztonságot.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb végpontvédelmi megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet FortiNAC hálózatbiztonság

Hálózati hozzáférés-vezérlés és IoT biztonság - NAC and IoT Security

Az IoT forradalom új kihívást jelent a hálózatbiztonsági szakértőknek. Az internetre csatlakozó kütyük rugalmasságot, kényelmet és optimalizált folyamatokat hoztak el a mindennapokba, azonban ezek rendkívül sebezhetőek, és a kiberbűnözök egyre gyakoribb célpontjává váltak.

Hogyan lehetünk képesek átlátni és átfogó védelmet biztosítani a hálózatunkhoz kapcsolódó eszközök sokaságának? A FortiNAC, a Fortinet hálózati hozzáférés-vezérlő egysége automatikusan észleli a hálózatunkra csatlakozó eszközt, képes azonosítani (13 különböző módszer segítségével) azt, majd a megfelelő hozzáférést biztosítja neki vagy korlátozhatja annak hálózati forgalmát.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb NAC megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Alkalmazás védelem - Application Security

Fortinet e-mail védelem e-mail biztonság FortiMail hálózatbiztonság

E-mail biztonság - E-mail Security

Az e-mail továbbra is a modern vállalkozások kulcsfontosságú információtovábbító eszközét képezi, épp ezért az egyik legközkedveltebb támadási vektor a kiberbűnözők számára: a kártékony programok közel ötven százalékát így juttatják célba.

A FortiMail e-mail biztonsági megoldása a FortiGuard Labs legújabb technológiáit és biztonsági szolgáltatásait implementálja, így rendkívül magas szintű védelmet nyújt a fejlett fenyegetések ellen, miközben az adatvesztés elkerülése érdekében integrált adatvédelmi megoldással rendelkezik. Használatával elkerülhetjük a spameket és az e-mailben terjesztett kártékony programokat, kivédhetjük az adathalász támadásokat. A FortiMail elérhető fizikai vagy virtuális eszközként, felhő megoldásként valamint hosztolt szolgáltatásként is.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb e-mail biztonsági megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet WebappFirewall Fortinet webalkalmazásvédelem hálózatbiztonság

Webalkalmazás tűzfal - Web Application Firewall

A védetlen webalkalmazások és weboldalak a hackerek közkedvelt célpontjai, mert a legtöbb esetben ezek elégtelen védelemmel rendelkeznek és a sérülékenységiek könnyen kihasználhatóak. A Fortinet által fejlesztett FortiWeb többrétegű, korrelált védelmet biztosít az olyan kifinomult támadások ellen, mint az SQL hibákat célzó támadások, a nulladik napi sérülékenységeket kihasználó támadások vagy a puffer túlcsordulásos támadások.

A FortiWeb segítségével a kártékony webes kéréseket automatikusan blokkolhatjuk, és a DoS támadások felderítésében és elhárításában is hatalmas szerepe van. A FortiWeb mesterséges intelligencián alapú motorja folyamatosan vizsgálja a hálózati forgalmat és detektálja a fenyegetettségeket közel nulla százalékos falspozitív ráta mellett.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiWeb megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet FortiADC hálózatbiztonság

Alkalmazás kézbesítési vezérlő - Application Delivery Controller

A vállalatok hálózat infrastruktúrájának sávszélessége folyamatosan nő az egyre sávszélesség igényesebb alkalmazások és az egyre több hálózatra csatlakoztatott eszköz miatt. A FortiADC, a Fortinet alkalmazás kézbesítési vezérlője optimalizálja a hálózat teljesítményét, ezzel növelve a felhasználói élményt és csökkentve a költségeket.

A FortiADC fizikai és virtuális formában is elérhető megoldásai a Layer 7 szintű terheléseloszlásnak hála intelligensen gyorsítják a hálózati forgalmat. Amennyiben egy szolgáltató elérhetetlenné válik, például egy természeti katasztrófa miatt, a terhelést automatikusan átirányítja az elérhető lokációkra, ezzel zökkenőmentes szolgáltatást biztosítva.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiADC megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet DoS DDoS FortiDDoS túlterheléses támadás védelem hálózatbiztonság

DDoS védelem - DDoS Protection

Az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadások (Distributed Denial of Service, DDoS), melyek az informatikai szolgáltatás teljes vagy részleges megbénítását, vagy helyes működési módjától való eltérítését célozzák, folyamatosan fejlődnek. Az ilyen komplex túlterheléses támadások kivédésére a hagyományos blokkolási technológiák alkalmatlanná váltak.

A Fortinet könnyen telepíthető és menedzselhető megoldása a FortiDDoS védelmet nyújt minden DDoS támadás ellen. Lehetőségünk van egyidejűleg monitorozni több százezer paramétert, és ezek viselkedés alapú analízisiével a termék képes közel 0%-os falspozitív ráta mellett kiszűrni az összes ilyen jellegű fenyegetést – mindezt teljesen automatizáltan.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiDDoS megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

FortiGuard biztonsági szolgáltatások -
FortiGuard Security Services

Fortinet Bundles csomagajánlatok előfizetések hálózatbiztonság

Előfizetések és csomagajánlatok - Security Subscriptions & Bundles

A hálózatbiztonsági fenyegetettségek száma exponenciálisan növekszik. A kiberbűnözők zsarolóvírusokat, adathalász-kampányokat, botnetek és más kártékony programokat vetnek be a sikeres támadások érdekében. A hatékony védelem elsőszámú ismérve, hogy folyamatosan adaptálódik, és gyors reagálást intéz egy fellépő biztonsági incidens esetén.

A FortiGuard Labs kutatói azon dolgoznak, hogy a Fortinet felhasználói maximális biztonságban legyenek. Azonosítják a világ minden tájáról érkező fenyegetettségeket és biztonsági frissítésekkel védik a Fortinet Security Fabric minden eszközét. A Fortinet valósidejű, átfogó, mesterséges intelligencián alapuló védelmi szolgáltatásai előfizetés formájában elérhetőek. 

A Fortinet által biztosított szolgáltatások csomagajánlatok formájában is igényelhetőek:

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb csomagjánlatot vagy előfizetést válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Publikus és Privát felhőszolgáltatások védelme -
Multi-Cloud Security

Fortinet Publikus felhővédelem Fortinet cloud protection hálózatbiztonság

Publikus felhőszolgáltatás védelme - Public Cloud Security

A modern üzleti modellek térnyerésével egyre többen használják a publikus felhőszolgáltatókat (Microsoft Azure, AWS, Google Cloud, stb.). Habár rugalmasságot, könnyen skálázhatóságot és kényelmet hoznak a vállalkozások életébe, potenciálisan számtalan kockázatot is magukban hordoznak.

A kritikus, felhőbe helyezett alkalmazások és adatok védelme érdekében érdemes a Fortinet Security Fabric által nyújtott biztonságra hagyatkozni, hiszen az többrétegű, automatizált és átfogó védelmet biztosít. A Fortinet megoldásai natívan támogatják a legtöbb publikus felhőszolgáltatót, így külön fejlesztés sem szükséges az implementáláshoz. Egyszerű, átlátható felület segítségével menedzselhetjük védelmünket és a felhőszolgáltatásunkhoz igazodó, rugalmas előfizetési modellek közül választhatunk.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb publikus felhővédelmi megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet privát felhővédelem Fortinet private cloud protection hálózatbiztonság

Privát felhőszolgáltatás védelme - Private Cloud Security

Azon vállalatok, melyek szeretnék a modern felhőszolgáltatás számtalan előnyét kiélvezni, de valamiért a saját, virtualizált adatközpont létrehozása mellett döntenek – ha lehet – még inkább szükségük van egy olyan átfogó védelmi megoldásra, mely kritikus fontosságú alkalmazásaik és adataik védelméről gondoskodik.

A FortiGate-VM a legmagasabb szintű védelmet biztosítják – megfizethető, rugalmas előfizetési díj mellett. A Fortinet megoldása támogat minden főbb hypervisor, SDN és felhő platformot és a Fortinet Fabric kapcsolódási lehetőségek segítségével más Fortinet-Partner gyártók termékeit könnyen integrálhatjuk.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb privát felhővédelmi megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet CASB FortiCASB hálózatbiztonság cloud protection felhőbiztonsági irányítóközpont

Felhőbiztonsági irányítóközpont - CASB

A modern vállalatok egyre sűrűbben veszik igénybe az IaaS (infrastruktúra, mint szolgáltatás) és SaaS (szoftver, mint szolgáltatás) alapú megoldásokat az általuk kínált rugalmas, könnyen skálázható konstrukciók, és a költségek csökkentése miatt. Az így kialakított rendszerek felett viszont nehéz megfelelő kontrollt és átláthatóságot biztosítani.

A FortiCASB, egy olyan felhőbiztonsági irányítóközpont, mely a vállalat által használt felhőalapú szolgáltatások átláthatóságát, jogszabályi megfelelését, adat- és kibervédelmét szolgálja. API-kon keresztül hozzáfér felhőben tárolt adatokhoz és a Security Fabric integrációjának hála antivírus és biztonságos futtatókörnyezet (sandbox) technológiákat alkalmazva gyorsan azonosítják a hálózatbiztonsági kockázatokat.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiCASB megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Biztonsági műveletek - Security Operations

Fortinet Deceptor megtévesztés FortiDeceptor hálózatbiztonság

Támadások félrevezetése - Deception

Amennyiben vállalatunk hálózatbiztonságát szeretnénk egy következő szintre emelni, gondolnunk kell a potenciális támadók félrevezetésére is.  A FortiDeceptor olyan megtévesztési technológián alapuló megoldás, amely kiegészíti a szervezet meglévő védelmi stratégiáját. Célja a külső vagy belső forrásokból származó támadások azonosítása, megtévesztése és kivédése, mielőtt valódi kár keletkezne.

A FortiDeceptor automatikusan felismeri hálózatunk elemeit, és csaliprofilokat hoz létre, hogy azok felfogják a támadásokat. A Fortinet Security Fabric automata rendszere elemzi a támadásokat, és megteszi a szükséges lépéseket, hogy megszüntesse a potenciális fenyegetettségeket. A FortiDeceptor virtuális, valósidejű hálózati támadási térképet hoz létre, a könnyebb átláthatóság és menedzselhetőség érekében.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiDeceptor megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet biztonságos futtatókörnyezet sandbox sandboxing FortiSandbox

Biztonságos futtatókörnyezet - Sandbox

A szofisztikált kibertámadások egyre növekvő mértéke miatt, előfordulhat, hogy egy támadás átjut az elsődleges védelmi vonalunkon – és a bűnözők máris hozzáférhetnek kritikus fontosságú adatokhoz. A Fortinet ezért egy olyan biztonságos futtatókörnyezetet biztosító megoldást, a FortiSandboxot ajánlja ezen probléma elhárításához, melynek kulcsfontosságú szerepe van a nulladik napi sérülékenységeket kihasználó támadások kivédésben.

A FortiSandbox a gyanús elemeket egy izolált virtuális környezetbe helyezi át, ahol a potenciálisan kártékony elem nem férhet hozzá kulcsfontosságú erőforrásokhoz és adatokhoz. A FortiSandbox, mely a modern hálózatvédelem nélkülözhetetlen elemévé nőtte ki magát, elérhető fizikai vagy virtuális eszközként, felhő megoldásként valamint hosztolt szolgáltatásként is.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiSandbox megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet SIEM FortiSIEM hálózatbiztonság

Egységes eseménykorreláció és kockázatkezelés - SIEM

A vállalatoknak egyre több eszköz, alkalmazás, virtuális és fizikai számítógép átfogó védelméről kell gondoskodniuk, annak érdekében, hogy ne legyen egyetlen gyenge pont sem, ahol egy kiberbűnöző eljuthatna a kritikus fontosságú adatokhoz.

A Fortinet, annak érdekében, hogy a vállalatok egy komplex hálózatot is biztonságban tudhassanak, egységesített, valósidejű hálózatelemzési megoldást fejlesztett ki, a FortiSIEM személyében. A FortiSIEM – mely  elérhető fizikai vagy virtuális eszközként valamint felhő megoldásként is – nagysebességű, skálázható és rugalmas naplózást tesz lehetővé.

Az eszköz minden egyes hálózatbiztonságot érintő információt eseménnyé alakít, melyeken a központi feldolgozó egység keresztkorrelációs elemzést hajt végre: keresi az események közötti összefüggéseket. A teljesen automatizált, intelligens hálózatbiztonsági eszköz így képes felismerni, feltárni és elhárítani olyan fenyegetéseket és hálózatbiztonsági problémákat is, mely felett más megoldás átsiklott volna.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiSIEM megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet UEBA FortiUEBA hálózatbiztonság

Viselkedéselemzésen alapuló behatolásmegelőzés - UEBA

A kimutatások szerint az adatvédelmi incidensek harminc százalékáért a vállalatok dolgozói felelnek. Legyen szó rosszindulatú, vagy akár nem szándékos eseményről, egy olyan speciális esetről beszélünk, ahol a hagyományos hálózatvédelmi eszközök hatástalanok. Akarva vagy akaratlan a munkavállalók képesek megkerülni a biztonsági protokollokat, ezáltal érzékeny adatok kerülhetnek rossz kézbe.

Az adatbiztonság aduásza a FortiInsight, mely gépi tanulás és fejlett analitika használatával automatikusan azonosítja a nem megfelelő, gyanús vagy anomális viselkedést, és azonnal figyelmezteti a megfelelő személyeket. A FortiInsight figyeli a végpont-tevékenységeket, felismeri a kockázatos magatartást és szabálysértéseket, és lépéseket tesz még a biztonsági incidensek bekövetkezése előtt.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiInsight megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-30E eszköz

FortiGate-60E eszköz

FortiGate-100E eszköz

FortiGate-200E eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.