SMB Fortinet termékek

A Fortinet piacvezető hálózatbiztonsági megoldásai lehetővé teszik a kisvállalatok cégtulajdonosainak, hogy a legfontosabbra összpontosítsanak: vállalatuk növekedésére.

Fedezze fel a Fortinet
kisvállalati termékeit!

Fortinet UTM hálózatbiztonsági megoldások

Egységesített fenyegetés elleni védelem - UTP

A kis- és középvállalkozások rendkívül nehéz helyzetbe vannak, amikor hálózatbiztonsági megoldást kell választaniuk. Mivel korlátozott anyagi- és humánerőforrással rendelkeznek, egy olyan átfogó, megfizethető és automatizált megoldásban érdemes gondolkozniuk, mely egyszerűen kezelhetővé és átláthatóvá teszi a hálózati infrastruktúrát.

Az UTP – azaz az egységesített fenyegetés elleni védelem – a Fortinet aduásza az SMB partnereink számára. Tartalmaz minden olyan hálózatbiztonsági modult, melynek egy mai feltörekvő vállalkozásnak rendelkeznie kell. A legfontosabb modulok: tűzfal, antivírus/antispyware, e-mail szűrés, végpontvédelem, web és URL szűrés, vezetéknélküli és vezetékes kapcsolatok védelme, malware védelem, behatolás detektálás- és megelőzés, alkalmazásvezérlés, kétfaktoros hitelesítés, biztonságos futtatókörnyezet (sandboxing), SSL vizsgálat, VPN.

A Fortinet UTP megoldásai felhőalapú felügyeleti és vezérlési felülettel rendelkeznek, csökkentve ezzel a hálózatbiztonsági architektúra komplexitását. A piacvezető biztonsági technológiák alkalmazásával vállalatát biztonságban tudhatja az adathalászoktól, a zsarolóvírusoktól és más kártékony alkalmazásoktól.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb UTP megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet Secure Wireless hálózatbiztonság

Vezetéknélküli kapcsolatok védeleme - Wireless Security

A hálózatok legkönnyebben kompromittálható, és legnehezebben védhető pontja a vezetéknélküli hálózati kapcsolatok. Az okoseszközök, és az IoT világában egyre több és több eszköz csatlakozik, munkahelyi szinten is WiFi-n keresztül.

Ezen kapcsolatok biztonságát a Fortinet egyszerűen menedzselhető és rugalmasan bővíthető hozzáférési pontjaival, a FortiAP-k segítségével biztosíthatjuk. A FortiAP-kat a FortiGate tűzfalakba integrált menedzsment, vagy felhőalapú menedzsment segítségével is vezérelhetjük. Mivel a FortiAP egységek központilag vezérelhetőek, így telepítésük rendkívül egyszerű, nem igényel technikai tudást.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiAP megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet Switching FortiSwitch hálózatbiztonság

Vezetékes hálózati kapcsolatok - Switching

Beszéljünk a legkisebb irodákról, vagy akár a legnagyobb adatközpontokról, a legtöbb helyen még mindig vezetéken keresztül kapcsolódnak a hálózatra, annak számtalan előnye miatt. A vezetékes hálózati kapcsolatok megosztására és menedzselésére a Fortinet a FortiSwitch-et kínálja, mely könnyedén bővíthető, egyszerűen kezelhető, és a Fortinet Security Fabric más eszközeivel összhangban képes működni, de akár önmagában is használható. A kapcsolódható eszközök számától és az elérhető maximális hálózati sebességtől függően számos variánsa elérhető.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiSwitch megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet Access Management - FortiToken, FortiAuthenticator

Identitás és hozzáférés-kezelés - Identity and Access Management

Az elemzések szerint a sikeres kibertámadások és adatlopások jelentős része a felhasználói fiókok kompromittálásával mennek végbe. A biztonságos hálózati hitelesítés és a hozzáférések megfelelő kezelése kulcsfontosságú a hatékony védelem kialakításában.

A FortiAuthenticator központosított hitelesítési szolgáltatást nyújt a Fortinet Security Fabric minden eszközének. Támogatja a biztonságos egyszeri bejelentkezési módszert (SSO), emellett fejlett tanúsítvány- és vendégkezelési protokollokkal rendelkezik. A FortiToken a kétfaktoros hitelesítéssel tesz biztonsággá minden beléptetést. Együttes használatukkal bizalmas adatainkat biztonságban tudhatjuk.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb secure access megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet e-mail védelem e-mail biztonság FortiMail hálózatbiztonság

E-mail biztonság - E-mail Security

Az e-mail továbbra is a modern vállalkozások kulcsfontosságú információtovábbító eszközét képezi, épp ezért az egyik legközkedveltebb támadási vektor a kiberbűnözők számára: a kártékony programok közel ötven százalékát így juttatják célba.

A FortiMail e-mail biztonsági megoldása a FortiGuard Labs legújabb technológiáit és biztonsági szolgáltatásait implementálja, így rendkívül magas szintű védelmet nyújt a fejlett fenyegetések ellen, miközben az adatvesztés elkerülése érdekében integrált adatvédelmi megoldással rendelkezik. Használatával elkerülhetjük a spameket és az e-mailben terjesztett kártékony programokat, kivédhetjük az adathalász támadásokat. A FortiMail elérhető fizikai vagy virtuális eszközként, felhő megoldásként valamint hosztolt szolgáltatásként is.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb e-mail biztonsági megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet biztonságos futtatókörnyezet sandbox sandboxing FortiSandbox

Biztonságos futtatókörnyezet - Sandbox

A szofisztikált kibertámadások egyre növekvő mértéke miatt, előfordulhat, hogy egy támadás átjut az elsődleges védelmi vonalunkon – és a bűnözők máris hozzáférhetnek kritikus fontosságú adatokhoz. A Fortinet ezért egy olyan biztonságos futtatókörnyezetet biztosító megoldást, a FortiSandboxot ajánlja ezen probléma elhárításához, melynek kulcsfontosságú szerepe van a nulladik napi sérülékenységeket kihasználó támadások kivédésben.

A FortiSandbox a gyanús elemeket egy izolált virtuális környezetbe helyezi át, ahol a potenciálisan kártékony elem nem férhet hozzá kulcsfontosságú erőforrásokhoz és adatokhoz. A FortiSandbox, mely a modern hálózatvédelem nélkülözhetetlen elemévé nőtte ki magát, elérhető fizikai vagy virtuális eszközként, felhő megoldásként valamint hosztolt szolgáltatásként is.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiSandbox megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet Endpoint protection végpontvédelem FortiClient

Végpontvédelem - Endpoint Protection

A végpontok közkedvelt célpontjai a kiberbűnözőknek: a legfrissebb adatok szerint a támadások közel harmada a végpontokat célzó malwarek segítségével megy végbe. A FortiClient több mint egy hagyományos végpontvédelmi megoldás: a védelmi eszközök garmadája védi azon eszközöket, melyeken ez fut. A FortiClient átfogó, proaktív védelmet biztosít a szofisztikált támadások ellen, miközben egyetlen könnyen átlátható felület segítségével könnyedén menedzselhető.

A FortiClient a Fortinet Security Fabric részét képezve együttműködik a keretrendszer többi eszközévél, emellett más (Fabric-Ready) gyártó termékeivel is kompatibilis. A FortiClient emellett minta alapú anti-malware megoldásként, web-szűrőként és alkalmazástűzfalként is a végpont kompromisszummentes védelmét szolgálja. A FortiClient natívan támogatja a FortiSandbox-ot (biztonságos futtatókörnyezet), így hatékony védelmet biztosít a nulladik napi sérülékenységeket kihasználó támadások és az egyedi, kártékony programok ellen is. A FortiClient biztonságos távoli hozzáférést biztosít VPN-nel, illetve single-sign-on és kétfaktoros hitelesítésen keresztül növeli a biztonságot.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb végpontvédelmi megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Lépjen hálózatbiztonsága egy következő szintre a Fortinet felhőszolgáltatásai segítségével!

Fortinet FortiGate tűzfal Cloud alapon hálózatbiztonság felhő

FortiGate Cloud

A vállalatok részéről felmerült az igény, hogy a FortiGate következő generációs tűzfalakat felhőn keresztül is kontrollálni tudják. A Fortinet ezért létrehozta a FortiGate Cloud felhőalapú menedzselési platformot, mely teljes átláthatóságot és egyszerű beállítási lehetőségeket biztosít az iparág vezető UTP tűzfalai számára. Használatával lehetőségünk nyílik a teljes hálózatunkat érintő lekérdezéseket végezni és kimutatásokat létrehozni.

Bárhol és bármikor információt kaphatunk többek közt a hálózati forgalmunkról, a felhasználóinkról, és az esetleges fenyegetettségekről is. A megoldás további előnye, hogy amennyiben egy külső szolgáltató gondoskodik hálózati infrastruktúránk karbantartásáról, az távolról is könnyedén hozzáférhet minden szükséges beállításokról, így azonnal elháríthat minden esetlegesen felmerülő problémát.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiGate Cloud​ megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet FortiAP Cloud felhőalapú AP vezérlés hálózatbiztonság

FortiAP Cloud

A Fortinet minden felhasználói igényt kielégítő, felhőn keresztüli menedzselési lehetőségeket biztosít a FortiAP-k számára. A FortiAP Cloud lehetővé teszi, hogy egyetlen, könnyen átlátható, intuitív felület segítségével telepíthessük, felügyeljük, és menedzseljük az összes hozzáférési pontunkat.

Segítségével – az önálló egységet alkotó – hozzáférési pontok helyszíni telepítése gyerekjátékká válik: csak összedugjuk a kábeleket, és a FortiAP máris stabil és villámgyors vezetéknélküli internetet szolgáltat. A megoldás további előnye, hogy amennyiben egy külső szolgáltató gondoskodik hálózati infrastruktúránk karbantartásáról, az távolról is könnyedén hozzáférhet minden szükséges beállításokról, így azonnal elháríthat minden esetlegesen felmerülő problémát.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiAP Cloud​ megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet hálózatbiztonság FortiSwitch Cloud felhő

FortiSwitch Cloud

A vezetékes hálózatok menedzselése, nem csupán a nagyvállalatoknak jelent problémát, hanem azon kis- és nagyvállalatoknak is, amelyek nem rendelkezek hálózatbiztonsági szakértővel. A FortSwitch Cloud segítségével a hálózatokat központilag, egyetlen könnyen átlátható felület segítségével, távolról telepíthetjük, kontrollálhatjuk. A FortSwitch Cloud egy olyan könnyen skálázható megoldás, mellyel nem csak költségeket takaríthatunk meg, hanem bárhonnan és bármikor hálózati riportokat készíthetünk, információkat kaphatunk hálózati infrastruktúránkat érintő biztonsági és egyéb incidensekről.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiSwitch Cloud​ megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

FortiExtender Cloud felhő hálózatbiztonság

FortiExtender Cloud

A dinamikusan fejlődő kis- és középvállalkozások egyik legfőbb ismérve, hogy folyamatosan reagálnak a piaci igényekre és a minden körülmények között helyt állnak az üzletmenetet érintő kihívásoknak. Egy kritikus fontosságú hálózati infrastruktúrának mindig elérhetőnek kell maradnia, amikor csak igény van rá. Ezt segítheti a FortiExtender – a FortiGate következő generációs tűzfal kiegészítője – mely redundáns hálózati kapcsolatot biztosít meglévő internetkapcsolatunk mellett mobilhálózaton (3G/4G) keresztül az infrastruktúránk számára.

Az eszköz gyakori alkalmazási módja továbbá, az a szcenárió, mely szerint olyan helyen van hálózatunk, ahol vezetékes internetkapcsolat nem elérhető, de villámgyors LTE mobilinternet igen: ez esetben a FortiExtender biztosíthatja a biztonságos internetkapcsolatot. A FortiExtender Cloud segítségével ezen hálózatok felett kapunk nagyobb kontrollt: egyetlen, könnyen átlátható felület segítségével menedzselhetjük őket távolról, illetve hálózati riportokat, lekérdezéseket készíthetünk.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiExtender Cloud​ megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortimail Cloud felhő hálózatbiztonság e-mail biztonság védelem

FortiMail Cloud

A FortiMail Cloud, olyan átfogó biztonsági megoldás, mely az iparág vezető hálózatbiztonsági technológiáit alkalmazza, hogy megvédje vállalata e-maileken továbbított kritikus fontosságú adatforgalmát. A FortiMail Cloud könnyen beállítható és távolról menedzselhető, használatával kiszűrhetjük a spameket, blokkolhatjuk az e-mailben terjedő adathalász tartalmakat, a vírusokat és egyéb kártékony programokat.       

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiMail Cloud​ megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

Fortinet Sandbox Cloud FortiSandbox Cloud felhőalapú biztonság futtatókörnyezet

FortiSandbox Cloud

A FortiSandbox Cloud alternatív lehetőséget kínál azon vállalatok számára, amelyek szeretnék kihasználni a biztonságos futtatókörnyezet nyújtotta kompromisszummentes védelmet. A hagyományos FortiSandbox védelemhez hasonlóan gyors felismerés és automatizált válasz jellemzi a felhő alapú megoldást. A FortiSandbox Cloud egyetlen gombnyomás segítségével kibővítheti a FortiGate, FortiMail, FortiWeb, illetve FortiProxy termékeinek védelmét. A sérülékenységek észlelésének és elhárításának alapvető eszköze.

Annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb FortiSandbox Cloud​ megoldást válassza, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot

FORTINET KKV KISOKOS

Fortinet biztonsági megoldások kis- és középvállalatok számára

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet a Fortinet
kifejezetten a KKV-k számára kifejlesztett megoldásairól. Fejlessze vállalát, védje meg eszközeit, konszolidálja befektetéseit!

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-30E eszköz

FortiGate-60E eszköz

FortiGate-100E eszköz

FortiGate-200E eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.