Rólunk

A HRP Europe Kft. kiterjedt, több mint 3000 üzleti partnert magában foglaló viszonteladói hálózatáról, tőkeerejéről ismert. Dedikált Value Added Üzletága évek óta támogatja az értéknövelt szolgáltatások piacán, többek közt az IT biztonság területén működő partnereit.

A HRP disztribútori megállapodása kiterjed a Fortinet Security Fabric portfóliójára is, amely intelligens end-to-end security megoldást nyújt mérettől függetlenül az összes piaci szereplő számára. A megállapodás értelmében a HRP magas szintű proaktív mérnöki támogatást biztosít mind a tervezési fázisban, mind pedig az üzemeltetési időszakokban a magyarországi viszonteladóknak, valamint demó készlettel és teszt laborral, széles körű értékesítési és technikai képzésekkel segíti partnereit.

Ismerje meg Fortinet támogató csapatunkat!

Fortinet Rólunk - HRP - Borlai Álmos hálózatbiztonság
Borlai Álmos Technikai támogató mérnök
Borlai Álmos, Fortinet NSE4, NSE 5 mérnök, a támogató csapat lelkes tagja. Szaktudása kiterjed a Microsoft O365, Microsoft Azure, NewLine és Lifesize megoldásokra is. A vállalati hálózati infrastruktúrák zavartalan működése érdekében folyamatos távoli és helyszíni segítségnyújtást biztosít. A hálózati infrastruktúrák tervezésének oszlopos tagja, a modern technológiák implementálásának forradalmára. A HRP Oktatóteremben rendszeresen tart Fortinet oktatásokat minden már meglévő és új partnerünk számára is.
Fortinet Rólunk - HRP - Papp Gergely hálózatbiztonság
Papp Gergely Technikai szolgáltatások - üzletágvezető
Papp Gergely, Fortinet NSE4, NSE 5 mérnök, a támogató csapat koordinátoraként tevékenykedik. Több mint 20 évnyi tapasztalttal rendelkezik a hálózatbiztonság területén. A Fortinet megoldásait azért kedveli, és ajánlja minden kis- és nagyvállalkozás számára, mert az szakít a hagyományos – elavult – védekezési stratégiákkal és mesterséges intelligencia támogatta automatizmusokra építi a védelmet. A projektek szervezése és hálózati infrastruktúrák tervezése mellett oktatásokat is tart rendszeresen.
Fortinet Rólunk - HRP - Fenyvesi Tamás hálózatbiztonság
Fenyvesi Tamás Technikai támogató mérnök
Fenyvesi Tamás, Fortinet NSE4, NSE5 és NSE7 mérnök, már több mint 7 éve foglalkozik a Fortinet megoldásaival. A meglévő hálózati infrastruktúrák bővítése mellett a tervezés alatt álló projektek megvalósításával foglalkozik. A Fortinet kompromisszummentes hálózatbiztonságai megoldásait azért kedveli, mert integrált, rugalmasan kezelhető, és automatizált védelmet biztosít minden vállalkozás számára. Az implementációs tervezés és a támogatói feladatok mellett a Fortinet megoldások senior oktatója.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.