Rólunk

A HRP Europe Kft. kiterjedt, több mint 3000 üzleti partnert magában foglaló viszonteladói hálózatáról, tőkeerejéről ismert. Dedikált Value Added Üzletága évek óta támogatja az értéknövelt szolgáltatások piacán, többek közt az IT biztonság területén működő partnereit.

A HRP disztribútori megállapodása kiterjed a Fortinet Security Fabric portfóliójára is, amely intelligens end-to-end security megoldást nyújt mérettől függetlenül az összes piaci szereplő számára. A megállapodás értelmében a HRP magas szintű proaktív mérnöki támogatást biztosít mind a tervezési fázisban, mind pedig az üzemeltetési időszakokban a magyarországi viszonteladóknak, valamint demó készlettel és teszt laborral, széles körű értékesítési és technikai képzésekkel segíti partnereit.

Ismerje meg Fortinet támogató csapatunkat!

Fortinet Rólunk - HRP - Borlai Álmos hálózatbiztonság
Borlai Álmos Technikai támogató mérnök
Borlai Álmos, Fortinet NSE4, NSE 5 mérnök, a támogató csapat lelkes tagja. Szaktudása kiterjed a Microsoft O365, Microsoft Azure, NewLine és Lifesize megoldásokra is. A vállalati hálózati infrastruktúrák zavartalan működése érdekében folyamatos távoli és helyszíni segítségnyújtást biztosít. A hálózati infrastruktúrák tervezésének oszlopos tagja, a modern technológiák implementálásának forradalmára. A HRP Oktatóteremben rendszeresen tart Fortinet oktatásokat minden már meglévő és új partnerünk számára is.
Fortinet Rólunk - HRP - Fenyvesi Tamás hálózatbiztonság
Fenyvesi Tamás Technikai támogató mérnök
Fenyvesi Tamás, Fortinet NSE4, NSE5 és NSE7 mérnök, már több mint 7 éve foglalkozik a Fortinet megoldásaival. A meglévő hálózati infrastruktúrák bővítése mellett a tervezés alatt álló projektek megvalósításával foglalkozik. A Fortinet kompromisszummentes hálózatbiztonságai megoldásait azért kedveli, mert integrált, rugalmasan kezelhető, és automatizált védelmet biztosít minden vállalkozás számára. Az implementációs tervezés és a támogatói feladatok mellett a Fortinet megoldások senior oktatója.

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-30E eszköz

FortiGate-60E eszköz

FortiGate-100E eszköz

FortiGate-200E eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.