Rólunk

A HRP Europe Kft. kiterjedt, több mint 3000 üzleti partnert magában foglaló viszonteladói hálózatáról, tőkeerejéről ismert. Dedikált Value Added Üzletága évek óta támogatja az értéknövelt szolgáltatások piacán, többek közt az IT biztonság területén működő partnereit.

A HRP disztribútori megállapodása kiterjed a Fortinet Security Fabric portfóliójára is, amely intelligens end-to-end security megoldást nyújt mérettől függetlenül az összes piaci szereplő számára. A megállapodás értelmében a HRP magas szintű proaktív mérnöki támogatást biztosít mind a tervezési fázisban, mind pedig az üzemeltetési időszakokban a magyarországi viszonteladóknak, valamint demó készlettel és teszt laborral, széles körű értékesítési és technikai képzésekkel segíti partnereit.

Ismerje meg Fortinet csapatunkat!

Németh László

Üzletágvezető

Németh László, több mint 26 éve foglalkozik informatikai üzletfejlesztéssel, piaci stratégiák építésével, továbbá több mint 12 év vezetői tapasztalattal rendelkezik. Mind gyártói, disztribútori és rendszerintegrátori kötelékekben dolgozott már, így az informatikai csatorna működését és üzleti igényeit komplexitásában ismeri. A HRP Europe Kft. Info Security és Networking csapatát vezeti, melyben a legnagyobb gyártó – a Fortinet – házon belüli stratégiájáért, kereskedelméért és termékmenedzseri tevékenységeiért és fejlesztéseiért felelős.   

Cselényi László

Termékmenedzser

Cselényi László, Fortinet NSE 3 senior security termékmenedzser, több mint 23 éve foglalkozik IT eszközök, szoftverek, megoldások kereskedelmével. Feladatai közé tartozik a Fortinet és további security, backup- és virtualizációs gyártók hazai forgalmazásának támogatása. A kiber- és hálózatbiztonsági illetve adatbiztonsággal foglalkozó gyártók termékeinek átfogó ismeretével a partnerek igényeihez igazodó lehető legoptimálisabb megoldások kiválasztásában és beszerzésében tud segítségre lenni.

Szűcs Alán

Licence megújítási specialista

Szűcs Alán, Fortinet NSE 3 termékmenedzser, a Fortinet rendszerek licence megújításának szakértője. Feladatai közé tartozik a Fortinet termékek megfelelő mennyiségű készletezése, projektek árazása, illetve egyedi ajánlatok készítése – együttműködve a terméktámogató mérnökcsapattal -, továbbá a sales kollégák segítése, oktatása, valamint a teljeskörű gyártói kapcsolattartás is. Igyekszik a partnereket a lehető legjobban segíteni és támogatni a maximális ügyfélelégedettséget szem előtt tartva.

Fenyvesi Tamás

Technikai támogató mérnök

Fenyvesi Tamás, Fortinet NSE4, NSE5 és NSE7 mérnök, már több mint 9 éve foglalkozik a Fortinet megoldásaival. A meglévő hálózati infrastruktúrák bővítése mellett a tervezés alatt álló projektek megvalósításával foglalkozik. A Fortinet kompromisszummentes hálózatbiztonságai megoldásait azért kedveli, mert integrált, rugalmasan kezelhető, és automatizált védelmet biztosít minden vállalkozás számára. Az implementációs tervezés és a támogatói feladatok mellett a Fortinet megoldások senior oktatója.

Réti Zoltán

Technikai támogató mérnök

Réti Zoltán, Fortinet NSE4 (korábban Cisco CCNP Security és Checkpoint CCSE) mérnök, 30 éve dolgozik számítógépes hálózatok területén, helyi és nagy területű hálózatokkal, jelen volt az internet hazai elindulásánál. 10 éve foglalkozik IT hálózati biztonsággal, ezen belül 7 éve Fortinet megoldásokkal. IT hálózatok tervezése és implementációja mellett projekt támogatással, szakértéssel foglalkozik, kiemelten a loggyűjtő és elemző rendszerekkel (SIEM).

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-30E eszköz

FortiGate-60E eszköz

FortiGate-100E eszköz

FortiGate-200E eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.