Legyen Ön is Fortinet
hálózatbiztonsági szakértő!

NSE Képzések

A Fortinet Network Security Expert (NSE) egy ötszintű, egymásra épülő oktatási program, melyet olyan emberek számára terveztek, akiket érdekelnek a hálózatbiztonságot érintő kulcsfontosságú információk. A program magában foglalja az önálló és oktató által vezetett tanfolyamok széles skáláját, valamint gyakorlati feladatokat is, amelyek a komplex hálózatbiztonsági koncepciók elsajátítását biztosítják.

Az NSE program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a Fortinet hálózatbiztonsági platformjának erejéből, és elismerjék őket az iparágban a biztonsági szakemberek elitcsoportjaként.

Miben segítheti az NSE tanúsítvány?

Az NSE oktatás minden szintjén interaktív tananyag áll rendelkezésre, melyet ha végigtanulmányozott vizsgát tehet. Az Fortinet első két képzési szintje ingyenes, önállóan, online elvégezhetőek, míg az 3-5 szinten lévő tanúsítványokat hitelesített vizsgaközpontokban szerezheti meg, kurzusok teljesítése után.

Jelentkezni szeretne NSE képzésekre?

Látogasson el Magyarország első és egyetlen,
hivatalos Fortinet oktatóközpontjának (ATC) weboldalára és tudjon meg többet!

HRP Oktatások

Professzionális, Fortinet eszközökkel felvértezett, oktatótermünkben rendszeresen tartunk további Fortinet oktatásokat és workshopokat, melyek során hallgatóink megismerkedhetnek az aktuális trendekkel, a Fortinet újdonságaival, illetve átfogó ismereteket szerezhetnek a Fortinet meglehetően széles termékpalettájáról.
Tematikus workshopjaink alkalmával a Fortinet egy-egy megoldásával ismerkedhet meg tüzetesebben.

Közelgő eseményeink

június2024
  eszerint: Kategória
  eszerint: Címkék
  eszerint: Helyszín
  eszerint: Szervező

  További képzések érdekelik?

  A meghirdetett időpontokon kívül igény esetén további képzéseket tudunk tartani
  például Fortinet SD-WAN, FortiSIEM, FortiClient EMS, FortiAnalyzer, FortiManager témakörökben is.

  Legutóbbi eseményeink

  Fortinet

  KKV

  Konfigurátor

  Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

  Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

  1
  2
  3
  4
  5

  1.Lépés

  Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

  2.Lépés

  Az adathasználatról

  Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

  3.Lépés

  Funkciók, melyekre szüksége lehet

  4. LÉPÉS

  A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

  FortiGate-30E eszköz

  FortiGate-60E eszköz

  FortiGate-100E eszköz

  FortiGate-200E eszköz

  FortiClient EMS

  FortiClient VPN

  Fortinet Unified Threat Protection

  FortiToken

  5.Lépés

  Ajánlat pontosítása

  Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

  INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

  Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

  Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.