Legyen Ön is Fortinet
hálózatbiztonsági szakértő!

NSE Képzések

A Fortinet Network Security Expert (NSE) egy nyolcszintű, egymásra épülő oktatási program, melyet olyan emberek számára terveztek, akiket érdekelnek a hálózatbiztonságot érintő kulcsfontosságú információk. A program magában foglalja az önálló és oktató által vezetett tanfolyamok széles skáláját, valamint gyakorlati feladatokat is, amelyek a komplex hálózatbiztonsági koncepciók elsajátítását biztosítják.

Az NSE program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a Fortinet hálózatbiztonsági platformjának erejéből, és elismerjék őket az iparágban a biztonsági szakemberek elitcsoportjaként.

Miben segítheti az NSE tanúsítvány?

Az NSE oktatás minden szintjén interaktív tananyag áll rendelkezésre, melyet ha végigtanulmányozott vizsgát tehet. Az NSE 1-3 képzések ingyenesek, önállóan, online elvégezhetőek, míg az NSE 4-8 tanúsítványokat hitelesített vizsgaközpontokban szerezheti meg.

Jelentkezni szeretne NSE képzésekre?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen jelentős kedvezményeket kaphat a képzés árából!
Az NSE kurzusok részletes ismertetőit ide kattintva ismerheti meg

NSE 1

Ismerkedjen meg hálózatbiztonság alapjaival és ismerje meg a vezetők (CIO, CISO,CFO) perspektíváit is. A képzés célja, hogy alapvető ismereteket szerezzen napjaink hálózatbiztonsági trendjeiről.

NSE 2

Fedezze fel, hogy a Fortinet Security Fabric integrált, rugalmasan kezelhető, automatizált megoldásai hogyan nyújthatnak segítséget a kiberfenyegetettségek elhárításában.

NSE 3

Fejlessze hálózatbiztonsági készségeit azáltal, hogy megismeri Fortinet kulcsfontosságú termékeinek jellemzőit. Különálló, részletes kurzusokban ismerkedhet meg a Fortinet piacvezető megoldásaival.

NSE 4

Ezen kurzus alatt elsajátíthatja a FortiGate eszközök mindennapi használatához, felügyeletéhez, kezeléséhez, konfigurálásához szükséges legfontosabb tudnivalókat.

NSE 5

Ezen fejezet a hálózati analízis és a riportkészítés világába kalauzolja el, melyben hatalmas segítségére lesz a FortiManager, a FortiAnalyzer és a FortiSIEM.

NSE 6

Fejlessze a tudását a FortiGate-el szinergiában lévő más Fortinet termékek megismerésével az átfogóbb hálózati biztonság érdekében.

NSE 7

Szerezzen jártasságot a Fortinet termékek integrálásában és a Fortinet biztonsági megoldások telepítésében, kezelésében és a hibakeresésben.

NSE 8

Demonstrálja teljeskörű hálózatbiztonsági tudását azáltal, hogy megtervez, konfigurál, telepít és hibaelhárítást végez éles szituációban.

HRP Oktatások

Professzionális, Fortinet eszközökkel felvértezett, oktatótermünkben rendszeresen tartunk ingyenes Fortinet oktatásokat és workshopokat, melyek során hallgatóink megismerkedhetnek az aktuális trendekkel, a Fortinet újdonságaival, illetve átfogó ismereteket szerezhetnek a Fortinet meglehetően széles termékpalettájáról.
Tematikus workshopjaink alkalmával a Fortinet egy-egy megoldásával ismerkedhet meg tüzetesebben.

Közelgő eseményeink

december2021
  eszerint: Kategória
  eszerint: Címkék
  eszerint: Helyszín
  eszerint: Szervező

  Legutóbbi eseményeink

  Fortinet

  KKV

  Konfigurátor

  Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

  Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

  1
  2
  3
  4
  5

  1.Lépés

  Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

  2.Lépés

  Az adathasználatról

  Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

  3.Lépés

  Funkciók, melyekre szüksége lehet

  4. LÉPÉS

  A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

  FortiGate-30E eszköz

  FortiGate-60E eszköz

  FortiGate-100E eszköz

  FortiGate-200E eszköz

  FortiClient EMS

  FortiClient VPN

  Fortinet Unified Threat Protection

  FortiToken

  5.Lépés

  Ajánlat pontosítása

  Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

  INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

  Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

  Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.