Fortinet Teleworker - Workshop

Fortinet TeleWorker Workshop

Időpont:

2020. április 29.
09:00 - 13:00

Csatlakozás:

Online, regisztráció után

Szervező

HRP Europe Kft.

Technikai workshopunkon, melyet április 29-én tartunk, a távoli munkavégzés biztonságos megoldásait alakítjuk ki egy ideiglenesen felállított labor környezetben!

 

Manapság cégeink számára nélkülözhetetlenné vált az üzletfolytonosság kialakítása és a katasztrófa után történő helyreállítás. Ennek egyik fontos komponense, hogy megfelelő tudással, minél kevesebb figyelmeztetés és átállás nélkül tudjuk támogatni az otthonról dolgozó alkalmazottak munkáját.

 

Egy üzletfolytonossági terv kialakításakor minden cég kiindulópontja, hogy szervezetük erőforrásai kielégítőek legyenek, és megfelelő kapacitást nyújtsanak a távolban dolgozók számára.

Miért gondoljuk úgy, hogy a Fortinet megoldásai a legkifinomultabbak Partnereink részére?

 

Könnyen építhetőek, konfigurálhatóak és lehetővé teszik a teljes biztonságot, átláthatóságot és az irányításának fenntartását, függetlenül a telepítői környezettől.

 

Előadó: Fenyvesi Tamás (NSE4, NSE7 mérnök)

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-30E eszköz

FortiGate-60E eszköz

FortiGate-100E eszköz

FortiGate-200E eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.