Fortinet Végpontvédelem – Workshop

Fortinet Végpontvédelem – Workshop

Időpont:

2020. május 27.
09:00-13:00

Csatlakozás:

Online, regisztráció után

Szervező

HRP Europe Kft.

Kedves Érdeklődő!


Szeretettel hívunk május 27-én tartandó workshopunkra, melynek témája a végpontvédelem lesz!A fél napos oktatásunk előadással kezdődik, majd később gyakorlati feladatokon keresztül mutatjuk be, hogyan védhetőek meg végpontjaink Fortinet segítségével.A végpontok gyakran válnak komoly célpontokká különböző támadásokkor, sőt a legfrissebb tanulmány szerint, az ért fenyegetések 30%-a kifejezetten a végpontokat célozza meg a malwareknek köszönhetően.


A Fortinet azonnal válaszol – az integrált átláthatóságot teszi előtérbe, kontrol alatt tartja, és proaktív védelmet biztosít érdekükben. A végpontok megfigyelése, szűrése, kiértékelése, a fertőzés kockázatának csökkentése mind-mind elérhető a FortiClient és a FortiEDR segítségével.
Mindezt hogyan teszi?


Csatlakozz  soron következő webinárunkhoz és választ kapsz kérdéseidre, sőt a feladatok teljesítését követően a Fortinet által kiadott certification-re jogosult leszel!

Webinárunk tematikája

Előadó:

 

Fenyvesi Tamás – Fortinet technikai támogató mérnök

 

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-30E eszköz

FortiGate-60E eszköz

FortiGate-100E eszköz

FortiGate-200E eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.