Fortinet Workshop III. 2019Q2

Fortinet oktatás Fortinet workshop III. 20190607

Időpont:

2019. június 07.
09:00 - 14:00-ig

Helyszín:

HRP Oktatóterem
1033 Budapest, Huszti út 34

Szervező

HRP Europe Kft.

Tegye biztonságosabbá a hálózati infrastruktúráját FortiSwitch, FortiAP és a FortiLink segítségével!
 
Ismét fél napos, intenzív műhelymunka napot tartunk a HRP Oktatótermében, melyre szeretettel várunk minden technikai érdeklődőt!

Miért érdemes eljönni?

A hálózathoz csatlakoztatott eszközök száma és típusai exponenciálisan növekednek, új sebezhetőségek derülnek ki, és a támadási felületetek sokszorozódnak. Ennek a tendenciának a kezelése azonban sokkal többet igényel, mint felügyelni a hálózati hozzáféréseket.

Vizsgálat szükséges a kártékony programok ellen, meg kell akadályozni a rosszindulatú webhelyek elérését, ellenőrizni kell a végpont integritást, felügyelni és szabályozni az alkalmazás használatot, ezáltal csökkentve a hálózat, az alkalmazások, valamint az eszközkezelés összetettségét.

A Fortinet Secure Unified Access megoldása átfogó biztonságot nyújt a hálózati infrastruktúrán. A FortiGate készülékek, a FortiSwitch eszközök és a FortiAP vezeték nélküli hozzáférési pontok közötti szoros integráció lehetővé teszi a közös, átfogó biztonsági házirendet a hálózaton.

Látogasson el a technikai képzéseinkre, szerezzen gyakorlati tapasztalatokat egy olyan biztonságos hozzáférésű megoldás kialakításában, amely könnyen kezelhető és karbantartható.


TEMATIKA

Előadó: Kiss Zoltán (Fortinet)

Képzésünk gyakorlaton alapszik, az Oktatótermünk felszereltségéből adódóan az eszközöket biztosítjuk.
Amennyiben igényt tart saját laptopjára, nyugodtan hozza magával.


Műhelymunkánkra viszont létszám limitet szabunk, így részvételi szándékát kérjük előre jelezze az alábbi gombra kattintva:

Minden résztvevő, aki sikeresen teljesíti workshopunkat, nap végén OKLEVELET kap.
(Az oklevél nem az NSE rendszer minősítés szerinti certifikáció.)

Parkolás: FixDirect Kft. előtti murvás parkolóban díjmentesen

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-30E eszköz

FortiGate-60E eszköz

FortiGate-100E eszköz

FortiGate-200E eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.