Fortinet Workshop IV. 2019Q4

Fortinet Workshop 4

Időpont:

2019. október. 25
09:00 - 13:30-ig

Helyszín:

HRP Oktatóterem
1033 Budapest, Huszti út 34

Szervező

HRP Europe Kft.

Védje meg levelező rendszerét a FortiMail segítségével!

 

Ismét fél napos, intenzív műhelymunka napot tartunk a HRP Oktatótermében, melyre szeretettel várunk minden technikai érdeklődőt!

 

IV. Fortinet Workshopunk alkalmával a FortiMail – az e-mail biztonsági megoldása kerül bemutatásra.

Miért érdemes eljönni?
 
 

A legfontosabb kommunikációs csatorna a modern vállalkozások életében még mindig az elektronikus levelezés, mely épp ezért a kiberbűnözök közkedvelt célpontja.

 

Az interaktív műhelynapunkat bevezető előadással kezdjük, majd az oktatónk által felállított laboratórium segítségével megtanuljuk hol és hogyan kell telepíteni és kezelni a FortiMail-t, mely módon és beállításoknak köszönhetően tudjuk blokkolni a felmerülő veszélyeket.

 

A FortiMail e-mail biztonsági megoldása a FortiGuard Labs legújabb technológiáit és biztonsági szolgáltatásait implementálja, így rendkívül magas szintű védelmet nyújt a fejlett fenyegetések ellen, miközben az adatvesztés elkerülése érdekében integrált adatvédelmi megoldással rendelkezik.

 

Használatával elkerülhetjük a spameket és az e-mailben terjesztett kártékony programokat, kivédhetjük az adathalász támadásokat.

 

Jöjjön el technikai képzésünkre, szerezzen gyakorlati tapasztalatokat egy olyan e-mail security megoldás kialakításában, amely könnyen kezelhető és karbantartható.

 

TEMATIKA

Előadó: Kiss Zoltán (Fortinet)

 

Képzésünk gyakorlaton alapszik, az Oktatótermünk felszereltségéből adódóan az eszközöket biztosítjuk.
Amennyiben igényt tart saját laptopjára, nyugodtan hozza magával.

 

A technikai képzésünk INGYENES, viszont Műhelymunkánkra létszám limitet szabunk, így részvételi szándékát kérjük előre jelezze az alábbi gombra kattintva:

Minden résztvevő, aki sikeresen teljesíti workshopunkat, nap végén OKLEVELET kap.
(Az oklevél nem az NSE rendszer minősítés szerinti certifikáció.)

Parkolás: FixDirect Kft. előtti murvás parkolóban díjmentesen

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-30E eszköz

FortiGate-60E eszköz

FortiGate-100E eszköz

FortiGate-200E eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.