Segítség a leghatékonyabb hálózatvédelmi megoldás kiválasztásához

Aki vett már ruhát, ami túl szűknek bizonyult, hűtőszekrényt, amiről kiderült, hogy nem fér el benne egy hétvégi bevásárlás, vagy családi ágyat, ami elakadt a hálószoba ajtaján, az pontosan tudja, mit is jelent az igények előzetes felmérése, és a beszerzés ehhez való igazítása. A szükségletek és a lehetőségek egyeztetése lényegesen egyszerűbbé válik, ha a megvásárolt termék rugalmasan konfigurálható.

Az új autók vásárlói számára ma már megszokott, hogy meglehetősen rugalmasan konfigurálhatják vágyott járművüket. Nincs ez másképpen a Fortinet KKV-k számára kínált védelmi eszközei és szolgáltatásai esetében sem. Nem kell tehát elvesznie a lehetőségek között. Nem kell félnie, hogy kimarad valami, vagy hogy felesleges kiadásokba sodródik. Kalkulátorunk segítségével gyorsan és pontosan felmérheti, milyen Fortinet termékek, eszközök segítségével biztosíthat kompromisszummentes hálózatvédelmet vállalkozása számára.

Hogy működik a konfigurátor?

1.

Céges adatok – Ahhoz, hogy javaslatot tudjunk adni a megfelelő hálózatvédelemre, kicsit meg kell ismernünk a cégét. Semmi feleslegeset nem kérdezünk, csak a cég méretét, a védendő eszközök számát akarjuk megismerni.

2.

Adathasználat – Nem kell pontosan megadni a használt adatmennyiséget, nekünk elég a nagyságrendet ismernünk. Ha nem tudja, milyen sebességű internet kapcsolatot használ, megmérheti azt az ingyenes Speedmeter (www.speedmeter.hu) segítségével.

3.

A kívánt funkciók megadása. Ez az az oldal, amit érdemes nagyon alaposan átgondolnia. Ön dönt, hogy pontosan mire van szüksége.

4.

Itt mi következünk: Megadjuk, hogy az előzőleg megadott adatok alapján milyen eszközöket, megoldásokat ajánlunk.

5.

Az előző pontban megadott információk csak a tájékozódást segítik. Ahhoz, hogy végleges, részletes ajánlatot adhassunk, arra kérjük, adja meg néhány adatát.

A konfigurátornak köszönhetően Ön tájékozottabban léphet velünk kapcsoltba, mi kollégáink pedig már ismeri fogják alapvető igényeit. Megköszönjük, ha megtisztel bennünket bizalmával, és a tényleges konfigurálásban segítségére lehetünk.

Értesüljön legfrissebb tartalmainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fortinet

KKV

Konfigurátor

Bizonytalan mely Fortinet megoldásra van szüksége? Segítünk!

Konfigurátorunk segítségével most megtudhatja, mely Fortinet eszközben/ szolgáltatásban érdemes gondolkodnia, hogy kompromisszummentes védelmet biztosíthasson vállalata számára.

1
2
3
4
5

1.Lépés

Szükségünk lesz pár cégére vonatkozó információra

2.Lépés

Az adathasználatról

Pl.: Egy kisebb iroda, ahol jellemzően csak szöveges fájlokkal dolgoznak alacsony adatmennyiséget, míg egy stúdió, ahol egy publikus felhő tárhelyre mentik a média anyagokat magas adatmennyiség használatot jelent.

3.Lépés

Funkciók, melyekre szüksége lehet

4. LÉPÉS

A megadott adatok alapján javasolt Fortinet megoldások

FortiGate-30E eszköz

FortiGate-60E eszköz

FortiGate-100E eszköz

FortiGate-200E eszköz

FortiClient EMS

FortiClient VPN

Fortinet Unified Threat Protection

FortiToken

5.Lépés

Ajánlat pontosítása

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kalkulátorunk kizárólag tájékoztató jellegű adatokkal szolgál, azok nem tekinthetőek teljes értékű ajánlatnak. Amennyiben szeretne teljesebb képet kapni, és szeretné, ha szakértő kollégáink vizsgálnák meg egyedi igényeit, kérjük töltse ki az alábbi adatlapunkat.

INGYENes Fortinet CTAP DEMÓ

Ismerkedjen meg testközelből a Fortinet Security Fabric előnyeivel!

Töltse le brosúránkat, tudjon meg többet ingyenes szolgáltatásunkról. A Fortinet Cyber Threat Assessment Program segítségével felmérheti hálózata valódi kitettségét a kiberfenyegetettségnek.